Selecteer een pagina

CINEMATISCH

WAT BETEKENT DIT VOOR ONS

Wat wij nastreven is de kwaliteit die je gewend bent als je naar een film in de bioscoop gaat. Alles moet kloppen, van het idee tot aan de eindmontage. Wij stoppen niet voordat we dit bereikt hebben.

CAMERA

Wij maken enkel gebruik van Cine camera’s. Deze camera’s filmen op hoge kwaliteit met een bepaald cinematisch profiel.

LICHT

Waarom high-end video’s altijd zo mooi zijn? dit komt door het licht gebruik. Wij zorgen ervoor dat alles goed uitgelicht is.

z

GELUID

Geluid is net zo belangrijk als de rest. Niemand zit te wachten op ruis tijdens je interview. Wij zorgen dat dit nooit gebeurd.

HET VERHAAL

Een verhaal vertellen met enkel beeld, dit is wat een cinematische video in de kern betekend. Dit is dan ook hoe wij de beelden opnemen.

COMPOSITIE

Vanuit verfrissende hoeken filmen & op het perfecte moment de opname knop indrukken.
Dit is waar wij erg warm van worden!

9

FRAMERATE

Wij kunnen in iedere framerate opnemen die nodig is (aantal beelden per seconde). Ga je voor het klassieke film gevoel of voor die coole slow-motion?

KLEUR

Tijdens de montage vinden wij de kleurcorrectie ook erg belangrijk. Het kan nog zo mooi gefilmd zijn, de kleuren vertellen ook nog een deel van het verhaal.

STABILISATIE

Trillende beelden? No way! Hier doen wij niet aan. Onze cameraman zet alles op alles op de beelden stabiel en gestabiliseerd te hebben.

KWALITEIT

Kortom; cinematisch staat voor kwaliteit. De kwaliteit die je gewend bent als je kijkt naar films uit de bioscoop, dit is wat wij nastreven.

Let’s work together

Laten we samen iets nieuws maken!