Selecteer een pagina

PORTFOLIO

DHL

Als partner van DHL maken wij allerlei content voor dit logistieke bedrijf. Onboarding video’s, instructie video’s, bedrijfs video’s, noem het maar op. Bekijk hiernaast een van die video’s die wij gemaakt hebben.

 

PTF By JON

PTF By Jon is een kleinschalige privéschool waar je voor alle trainingsdoelen terecht kan. Voor de heropening van de sportschool hebben wij een promotievideo gemaakt om een goed beeld te schetsen waar PTF By Jon voor staat, voor wie het bedoeld is & hoe de sfeer aanvoelt in de sportschool. 

HET SPAN

Het Span is een communicatie bureau, voor de nieuwe website die ze gemaakt hebben zochten ze een video die hierop centraal aanwezig was. Na een aantal gesprek was duidelijk dat er de nodige animatie in voer zou moeten komen en dat Het Span creativiteit ademt. Wij zijn aan de slag gegaan om te laten zien hoe de bedrijfssfeer voelt en waar ze voor staan.

365 DAGEN SUCCESVOL

Voor de nationale jaarlijkse docentendag besloot 365 dagen succesvol om een ode te geven aan alle docenten in Nederland. Wij zijn de straat op gegaan om mensen een kans te geven om een dankjewel te kunnen sturen naar een docent waar zij les van hebben gehad. Hier zijn prachtige verhalen uitgekomen die tot een krachtige video geleid hebben.

RENSKE DE KINKELDER ILLUSTRATIES

Renske was op zoek om haar creatieve proces te kunnen delen via een video. Wij op zoek gegaan wat Renske, Renske maakt. Doormiddel van de juiste vragen te stellen en een dag uit haar leven vast te leggen is deze video met een krachtige boodschap het resultaat.

Let’s work together

Laten we samen iets nieuws maken!